Renovare sediu social

În 2015, în cadrul Secţie Euro Partener, asociaţia a reușit să creeze și să mențină locuri de muncă pentru persoane cu dizabilități. Acestora, pentru a putea parcurge perioada de adaptare la o activitate lucrativă și pentru a le crește performanțele ca angajați, le-a oferit un pachet de servicii specifice angajării protejate – consiliere, formare profesională continuă; sprijin și suport în adaptarea la locul de muncă, etc.
Facem precizarea ca modalitatea de a ne auto-gospodari şi de a ne amenaja singuri spaţiile de lucru, unde să ne desfăşurăm activitatea, ne-a ajutat , să avem profit şi să reinvestim în materii prime şi materiale de construcţie. Suntem mulţumiţi că prin activităţile prestate de noi am creat posibilităţi de menţinere în producţie a muncitorilor şi de continuitate a activităţilor.

Cel mă important program de integrare socioprofesională pentru persoanele cu handicap din anul 2015, a fost realizarea renovării integrale a sediului actual în care ne desfăşurăm activitatea, acum ne mândrim cu o locaţie de lucru civilizată şi modernizată. Acum în cadrul sediului unde avem 2 birouri moderne se afla şi secţia de producţie, pentru care am fost nevoiţi să electrificăm cu instalaţie de 380 de volţi, am asfaltat curtea interioară şi am renovat integral acoperişul clădirii.