AbilityHUB in parteneriat cu Asociaţia Filială ,,Sfântul Ştefan” a L.N.O.P.H.C.M din Bârlad, sustin angajarea echitabila a persoanelor cu dizabilitati! Daca esti persoana cu dizabilitati iti doresti un loc de munca, esti serios si responsabil, echipa noastra te va ajuta sa te ANGAJEZI! Contacteaza-ne la numarul de telefon 0742500352!

Persoanele cu dizabilități au nevoie de integrare socială și profesională, pentru a limita unul dintre cele mai dramatice efecte ale dizabilității – izolarea individului. Lipsa unei ocupații constante, nevoia de apartenență la un grup și de valorizare socială, fac dizabilitatea mult mai greu de suportat, determinând deteriorarea bunăstării individuale și familiale.

Care sunt beneficiile persoanei care se angajează?

Un loc de muncă înseamnă pentru oricine un venit constant, siguranță financiară și accesul la bunuri și servicii. Persoana care munceşte îşi satisface nevoile de integrare socială, de apartenenţă la un grup, de recunoaştere şi valorizarea socială dată de un statut profesional; îşi îmbunătăţeşte abilităţile sociale şi profesionale şi îşi exercită dreptul la muncă.