Renovare acoperiș clădire Sediu Social

În 2016, în cadrul Sectie Euro Partener, asociatia a reușit să creeze și să mențină locuri de muncă pentru persoane cu dizabilități.

Acestora, pentru a putea parcurge perioada de adaptare la o activitate lucrativă și pentru a le crește performanțele ca angajați, le-a oferit un pachet de servicii specifice angajării protejate -consiliere, formare profesională continuă; sprijin și suport în adaptarea la locul de muncă, etc.

Facem precizarea ca modalitatea de a ne auto-gospodari si de a ne amenaja singuri spatiile de lucru, unde sa ne desfasuram activitatea, ne-a ajutat , sa avem profit si sa reinvestim in materii prime si materiale de constructie. Suntem multumiti ca prin activitatile prestate de noi am creat posibilitati de mentinere in productie a muncitorilor si de continuitate a activitatilor.

Cel ma important program de integrare socioprofesionala pentru persoanele cu handicap din anul 2016, a fost realizarea renovarii integrale a sediului actual in care ne desfasuram activitatea, acum ne mandrim cu o locatie de lucru civilizata si modernizata. Acum in cadrul sediului unde avem 2 birouri moderne se afla si sectia de productie, pentru care am fost nevoiti sa electrificam cu instalatie de 380 de volti, am asfaltat curtea interioara si am renovat integral acoperisul cladirii.